Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Dél-Dunántúli Szekció

Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Dél-Dunántúli Szekció

Tagsági információk

A tagsági regisztrációhoz kérem használja a Tagsági regisztráció menüpontot, ügyeljen az adatai pontosságára. A regisztráció nem automatikus, rendszergazdánk fogja azt jóváhagyni.
A jóváhagyást követően a rendszer e-mailt küld, amely tartalmazza a bejelentkezési információkat, a jelszó beállításának módját, és a további tudnivalókat.
 
Bejelentkezést követően lehet önarcképet feltölteni, ami ugyan nem kötelező, de az oldal kialakítása érdekében szükséges, valamint azt a célt is szolgálhatja, hogy mind a látogatók, mind a regisztrált tagok jobban megismerhessék Önt. Ezért kérjük, amennyiben módjában áll minimum 220x220 (ennél nagyobb is lehet) méretű JPG formátumú képet töltsön fel Önmagáról mihamarabb. A file név legyen a vezetéknév.keresztnév.jpg, természetesen ékezet nélkül, ez az adminisztrátorunk munkáját könnyíti meg, aki személyesen nem ismeri Önt. Ezt követően a Személyes adatok fülre kattintva módosíthatja adatait, valamint a hiányzókat pótolhatja. A mezők kitöltése mindenkinek kötelező, néhány adat megjelenik publikusan, néhány viszont csak a regisztrált tagok számára elérhető. Pl.: telefonszám.