Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Dél-Dunántúli Szekció

Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Dél-Dunántúli Szekció

Mediterrán Intenzíves randevú - Pécs, Hotel Corso 2017. október 20-21

Kedves Kollégák!
 
A Pécsi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézete a Mediterrán Intenzíves Randevúra, a III. MIRA-ra hív minden érdeklődőt. Az első MIRA-t 4 évvel ezelőtt, 2013. szeptember végén rendeztük. Az akkor elindított rendezvénysorozattal a célunk az volt, hogy a Dél-Dunántúli Régióból és az ország összes városából a kollégákat tapasztalatcserére, továbbképzésre, kikapcsolódásra hívjuk. Azt kívántuk, hogy a MIRA tudományos programja, benne a kiváló előadásokat követő élénk és szemléletformáló viták, megbeszélések segítsék a részvevőket a napi betegellátási feladataik megoldásában.
 
Az aneszteziológusok és intenzívesek szinte minden más orvos szakmával együtt végzik a betegellátási feladatokat. Sőt néhány pécsi kollégánk nagyon sok oktatási feladatot vállalnak a honvédelmi, rendvédelmi illetve szimulációs oktatásban is. Ezekről az eredményeikről hallhatunk érdekes beszámolókat az idei MIRA-n, és – hagyományosan – a Pro Anaesthesia et Therapia Intensiva Quinqueecclesiensis kitüntetéseket is átadjuk. A záró szekciókban szakmai újdonságokat és tanulságos eseteket ismerhetnek meg a résztvevők.
 
A szervezők és a pécsi aneszteziológusok, intenzívesek szeretettel várnak minden kollégát, akik élő, gyakorlati ismereteket akarnak szerezni Pécs vendégszerető városában 2017. október 20-21-én.

 

SZERVEZŐBIZOTTSÁG

Elnök: Bogár Lajos
Tagok: Bátai István, Csontos Csaba, Hideg Gyöngyvér, Mühl Diána
 
FŐ TÉMAKÖRÖK
Traumaellátás és haemostasis
Új lehetőségek a szervtámogató kezelésekben
Életmentés a honvédelmi és rendvédelmi orvostanban, MediSkillLab a gyakorlati oktatásban
 
A KONFERENCIA HELYSZÍNE
Hotel Corso****
7626 Pécs, Koller u. 8.
 
JELENTKEZÉS A KONFERENCIÁRA
Bővebb információ és regisztráció www.mira.org.hu honlapon