Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Dél-Dunántúli Szekció

Magyar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Dél-Dunántúli Szekció

Mediterrán Intenzíves randevú - Pécs, Hotel Corso 2015. november 6-7.

Kedves Kollégák!
 
A Pécsi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézete a Mediterrán Intenzíves Randevúra, a II. MIRA-ra hív minden érdeklődőt.
 
Az első MIRA-t 2 évvel ezelőtt, 2013 szeptember végén rendeztük. Az akkori névadást az indokolta, hogy a „mediterrán” szó Pécs nevének szinte állandó jelzője lett. Fontos arról is megemlékeznünk, hogy 45 évvel ezelőtt, 1970. szeptember 1-én – a hazai egyetemek között elsőként – Pécsett alakult meg az önálló aneszteziológiai és intenzív terápiás intézet. Az elsőség kötelez, ezért várjuk nemcsak a Dél-Dunántúli Régióból, hanem az ország összes városából a kollégákat tapasztalatcserére, továbbképzésre, kikapcsolódásra. A szervezők szándéka az, hogy a MIRA tudományos programja segítse a részvevőket a napi betegellátási feladataik megoldásában oly módon, hogy az előadásokat élénk és szemléletformáló viták, megbeszélések kövessék.
 
A szervezők és a pécsi aneszteziológusok, intenzívesek szeretettel várnak minden kollégát, akik élő, gyakorlati ismereteket akarnak szerezni Pécs vendégszerető városában 2015. november 6-7-én.

Bogár Lajos

SZERVEZŐBIZOTTSÁG

Elnök: Bogár Lajos
Tagok: Bátai István, Ezer Erzsébet, Hideg Gyöngyvér, Mühl Diána
 
FŐ TÉMAKÖRÖK
Fájdalomcsillapítás és szedálás
Új lehetőségek a szervtámogató kezelésekben
Ultrahang-diagnosztika az anesztéziában és intenzív terápiában
 
A KONFERENCIA HELYSZÍNE
Hotel Corso****
7626 Pécs, Koller u. 8.
 
Bővebb információ és regisztráció www.mira.org.hu honlapon